Welkom

Gereviseerd: zondag 23 mei 2021 • 17:23


Zaamslag, Nederland – 20 april 2021

Goedendag,

Deze website verwelkomt u als u te maken krijgt met detentie en als u gedetineerd bent geweest. Ook voor kennissen, vrienden en familieleden. En voor iedereen die geïnteresseerd is in dit thema.

Zoals u ziet is de website kaal en erg leeg, en wil ik dit heel erg graag aanvullen met mooie teksten en tips die u wellicht graag zou willen geven via deze website. Ik roep dan ook op om je te melden als lotgenoot en dat we met elkaar juist er een mooie website van kunnen maken.

Een registratie kan je ook maken als schrijver, auteur, redacteur en als beheerder van deze website na een selectie van de beheerder(s). Standaard krijgt u alvast schrijfrechten en kunt u zo een mooi verhaal op deze website kwijt met eventueel eigen foto’s/video’s die u in het bericht kunt toevoegen en één uitgelichte foto kunt plaatsen. De meest originele verhalen zullen we dan publiceren. Uitsluitend werken we met WordPress, omdat dit voor iedereen het gemakkelijkste werkt en we daarmee prima een website kunnen onderhouden.

Ik zoek ook vrijwilligers en grafici die de website willen vormgeven, en ook programmeurs die het leuk vinden om in hun vrije tijd te willen coderen in PHP en kennis hebben van CSS. Daarna ook mensen die met goede ideeën willen komen om de website te willen indelen in thema’s en te willen voorzien met diverse teksten. Ook zoek ik mensen die het bijvoorbeeld leuk vinden om een adressenlijst te maken die bijdraagt tot diverse hulpinstanties waar je in geval van nood altijd terecht kunt.

Kortom, het moet een website worden voor iedereen en dat het breed wordt gedragen in de samenleving.

Groeten,
Edward Dekker
Ervaringsdeskundige
info@ex-gedetineerd.nl